Αρχική Σελίδα

Shenzhen Shangyu Electronic Technology Co. Ltd

καλής ποιότητας μονοφασικό online ups για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας μονοφασικό online ups για τις πωλήσεις
Είμαι Online Chat Now

Shenzhen Shangyu Electronic Technology Co. Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Shenzhen Shangyu Electronic Technology Co. Ltd Shenzhen Shangyu Electronic Technology Co. Ltd Shenzhen Shangyu Electronic Technology Co. Ltd Shenzhen Shangyu Electronic Technology Co. Ltd Shenzhen Shangyu Electronic Technology Co. Ltd Shenzhen Shangyu Electronic Technology Co. Ltd Shenzhen Shangyu Electronic Technology Co. Ltd
Κτήριο εργοστασίων CPSY UPS CPSY UPS COMPANY ΠΥΛΗ ΠΟΡΤΩΝ Βιομηχανικοί εργάτες CPSY UPS Γραμμή παραγωγής 3 εργοστασίων Γραμμή παραγωγής 1 εργοστασίων Γραμμή παραγωγής 2 εργοστασίων Αποθήκη εμπορευμάτων εργοστασίων CPSY UPS

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες : CPSY
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200
Ετήσιες πωλήσεις : 15000000-20000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2011
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Ηλεκτρονική Co. ΕΠΕ τεχνολογίας Shangyu Shenzhen

 

Ένας επαγγελματικός κατασκευαστής της Uninterruptible παροχής ηλεκτρικού ρεύματος

Η ηλεκτρονική Co. ΕΠΕ τεχνολογίας Shangyu Shenzhen είναι επαγγελματικός κατασκευαστής των uninterruptible παροχών ηλεκτρικού ρεύματος. Βρισκόμαστε σε Shenzhen και έχουμε ένα καταχωρημένο κεφάλαιο $2,3 εκατομμυρίων και έναν τομέα παραγωγής 5.000 τετραγωνικών μέτρων. Έχουμε την ομάδα Ε&Α μας με περισσότερους από 30 μηχανικούς Ε&Α με περισσότερα από 10 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, και βάζουμε το εισόδημα πωλήσεων 15% κάθε χρόνο στην έρευνα Ε&Α.

 

Περασμένες διαφορετικές πιστοποιήσεις

Σαν ISO9001: 2008 και ISO14001: 2004-επικυρωμένος κατασκευαστής, ακολουθούμε το ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου και όλα τα προϊόντα UPS μας συναντιούνται με το CE, TLC, CQC και περισσότερα πιστοποιητικά. Έχουμε το λεπτομερές σύστημα υπηρεσιών μεταπώλησης και παρέχουμε την πλήρη τεχνική υποστήριξη, υπηρεσία συντήρησης με περισσότερους από 20 κλάδους και γραφεία γύρω από την Κίνα για να παρέχουμε τα σταθερές και τις αξιόπιστες προϊόντα και εξυπηρετήσεις των πελατών μας.

 

Προσφορά του cOem και των προσαρμοσμένων υπηρεσιών

Τα προϊόντα μας έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στους διαφορετικούς τομείς, συμπεριλαμβανομένης της κυβέρνησης, της χρηματοδότησης, των τηλεπικοινωνιών, της ηλεκτρικής ενέργειας, της μεταφοράς, των ιδρυμάτων επιστημονικής έρευνας, της κατασκευής και των στρατιωτικών βιομηχανιών. Με περισσότερο από 20 έτη εμπειρίας στην εμπειρία εμπορικών και περισσότερο από πέντε ετών UPS στην κατασκευή και την εξαγωγή, εξυπηρετούμε για τη Τράπεζα της Κίνας, CMCC, το CCTV και SGCC. Προσφέρουμε το cOem και τις προσαρμοσμένες υπηρεσίες να ικανοποιήσουμε τις συγκεκριμένες απαιτήσεις των διαφορετικών πελατών. Συνεχίζουμε την αγορά και το δίκτυο υπηρεσιών μας, και επιδιώκουμε τους διανομείς και τους συνεργάτες σε όλο τον κόσμο.

 

Ερευνήστε σήμερα

Για να προσφέρουμε στον πελάτη μας τη σταθερή και αξιόπιστη, καθαρή και υψηλής απόδοσης δύναμη, κρατάμε πάντα τη μελέτη και προχωράμε. Μας ελάτε σε επαφή με σήμερα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Shangyu Electronic Technology Co. Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Mikel

Τηλ.:: 13902316095

Φαξ: 86-755-23321358

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)